CVT (Complete Vocal Technique eli Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka) – kesäkurssi toteutetaan neljänä iltana kesäkuussa klo 16.30-21. Kurssin painopiste on tällä kertaa ohjelmistossa eli teknisiin haasteisiin poraudutaan biisien kautta. Lisäksi laulajat saavat tehokkaita työkaluja mm. terveeseen ja monipuoliseen äänenkäyttöön, efekteihin, esiintymiseen ja tulkintaan. BONUS: Kurssi voidaan päättää torstaina kurssikonserttiin, jonka muodosta päätetään yhdessä kurssilaisten kanssa.

Aktiivilaulajille kurssin hinta on 135€ ja se sisältää muun kurssiannin lisäksi 4x30min hlökohtaista opetusta ns. Master Class -tyyppisesti eli muun ryhmän seuratessa. Kurssin opettaja on erikoistunut lempeän ja luottamuksellisen ilmapiirin luomiseen, joten jännittää ei tarvitse 😉 Utelias? Max.3 henkilölle on tilaa tulla seuramaan opetusta Drop-in hintaan 15/10€/ ilta. Ilmoittaudu ajoissa!

Kurssille voi alustavasti ilmoittautua jo nyt, mutta varmistat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 50€ ma 21.6. mennessä. Ennakkomaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, mutta kurssipaikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle laulajalle. Loput kurssimaksusta maksetaan ennen kurssin alkua eli viimeistään su 27.6. Maksutapoina käyvät MobilePay, käteinen ja lasku. 

Kurssi järjestetään mahdolliset rajoitukset olosuhteet huomioiden turvallisesti hygieniasta ja turvaväleistä huolehtien. Lisäksi aktiivilaulajien ryhmä pidetään pienenä (max 10 laulajaa), joka osaltaan edesauttaa turvallisuutta.

Kurssi sopii kaiken tasoisille ja kaikkia genrejä edustaville laulajille, mutta CVT-tekniikan perusteista olisi hyvä olla käsitys. Jos tämä puuttuu tai haluat tulla kertaamaan, voit varata itsellesi ennakkoon yksilötunnin kurssitarjouksena vain 30€ hintaan – livenä tai etänä (norm. 50€).

Kurssin opettajasta ja CVT-tekniikasta löydät lisää tietoa osoitteesta www.singwell.fi🙂Lämpimästi tervetuloa ♥