CVT- talvikurssi Rovaniemellä

Tulossa vuodenvaihteessa! Talvikurssi on saman sisältöinen kuin kesäkurssi, josta info ohessa.

CVT (Complete Vocal Technique eli Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka) – kesäkurssi toteutetaan viitenä iltana kesäkuussa klo 17-21. Kurssin painopiste on tällä kertaa ohjelmistossa eli teknisiin haasteisiin poraudutaan biisien kautta. Lisäksi laulajat saavat tehokkaita työkaluja mm. esiintymiseen ja tulkintaan. Kurssi päättyy torstaina kurssikonserttiin, jonka muodosta päätetään yhdessä kurssilaisten kanssa.

Aktiivilaulajille kurssin hinta on 120€ ja se sisältää muun kurssiannin lisäksi 4x30min hlökohtaista opetusta ns. Master Class -tyyppisesti eli muun ryhmän seuratessa. Kurssin opettaja on erikoistunut lempeän ja luottamuksellisen ilmapiirin luomiseen, joten jännittää ei tarvitse 😉 Utelias? Max.3 henkilölle on tilaa tulla seuramaan opetusta Drop-in hintaan 15/10€/ ilta. Ilmoittaudu ajoissa!

Kurssille voi alustavasti ilmoittautua jo nyt, mutta varmistat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 50€ pe 5.6. mennessä. Ennakkomaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, mutta kurssipaikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle laulajalle. Loput kurssimaksusta maksetaan ennen kurssin alkua eli viimeistään su 14.6. Maksutapoina käyvät MobilePay, käteinen sekä tilillepano (saat tilinumeron pyydettäessä).

Kurssi järjestetään turvallisesti Villa Lumoavan upeassa, isossa Shala-salissa, jossa sekä turvavälit, että hygienian ja puhtauden ylläpito onnistuvat mainiosti. Lisäksi aktiivilaulajien ryhmä pidetään pienenä (6/7 laulajaa), joka osaltaan edesauttaa turvallisuutta.

Kurssi sopii kaikentasoisille ja kaikkia genrejä edustaville laulajille, mutta CVT-tekniikan perusteista olisi hyvä olla käsitys. Jos tämä puuttuu tai haluat tulla kertaamaan, tsekkaa vielä CVT-checkout – mahdollisuus su 31.5. (erillinen eventti!).

Kurssin opettajasta löydät lisää tietoa osoitteesta www.singwell.fi 🙂

Lämpimästi tervetuloa ♥

Ps. Tarvitsetko yöpaikkaa? Yöpyminen järjestyy Villa Lumoavassakin, 10€/yö (sis. joogamaton, viltin, polsterin sekä rajattomasti teetä ja kahvia 🙂 Marrulta lisätietoja!